TIPCHECK -arviointipalvelu

Tipcheck logo

Teemme teknisten eristeiden toimivuuden tarkastukset. Säästät rahaa, energiaa ja vähennät hiilidioksidipäästöjä. European Industrial Insulation Foundation TIPCHECK ohjelman perusteena ja tavoitteena on tarjota teollisuudelle standardoitu, laadukas lämpöenergian tarkastuksen työkalu, joka keskittyy termisen suorituskyvyn mittaamiseen teknisten eristysjärjestelmien osalta.

 

TIPCHECK-lämpöenergian tarkastelupalvelussa arvioimme kohteen eristysjärjestelmiä nykyisten ja toiminnallisten tilojen, suunniteltujen hankkeiden, lisäinvestointien ja ylläpidon säästämismahdollisuuksille.

Palvelusta saatavalla luotettavalla raportilla pystymme osoittamaan kuinka tehokkaammalla eristyksellä voidaan:

  • Säästää energiaa
  • Säästää rahaa
  • Myötävaikuttaa puhtaamman ympäristön syntymiseen vähentämällä hiilidioksidipäästöjä

TIPCHECK edistää energian hallintajärjestelmien kuten ISO 50001 energiatehokkuuspotentiaalia ja voi auttaa tunnistamaan:

  • Prosessin tehostamisen
  • Turvallisuusriskit henkilöstölle

TIPCHECK:n ei ole tarkoitus olla koko järjestelmän kattava analyysi. Sillä on kuitenkin aina taipumus tunnistaa paikkoja, joissa on korkeimmat energiansäästöpotentiaalit ja tarjoamalla nopean takaisinmaksuajan, joka on useimmiten vuosi tai vähemmänkin. Tyypillisesti TIPCHECK paljastaa yleensä linjat, joiden eristys on vaurioitunut tai sitä ei ole olemassakaan.