Lämpövuotojen mittaus

Teemme teknisten eristeiden toimivuuden tarkastukset. Säästä rahaa, energiaa ja vähennä hiilidioksidi päästöjä. European Industrial Insulation Foundation TIPCHECK ohjelman perusteena ja tavoitteena on tarjota teollisuudelle standardoitu, laadukas lämpöenergian tarkastuksen työkalu joka keskittyy termisen suorituskyvyn mittaamiseen teknisten eristysjärjestelmien osalta.

TIPCHECK - lämpö- energiakatselmukset palvelussa arvioimme eristys järjestelmien osalta olemassa olevien käyvien laitosten, suunnitteilla olevien hankkeiden, lisä investointijen sekä kunnossapidon säästö mahdollisuuksien osalta. Palvelusta saatavalla luotettavalla raportilla pystymme osoittamaan kuinka tehokkaammalla eristyksellä voidaan:

  • Säästä energiaa
  • Säästää rahaa
  • Myötävaikuttaa puhtaamman ympäristön vähentämällä hiilidioksidi päästöjä

TIPCHECKs edistää energian hallintajärjestelmien kuten ISO 50001 ja lisäksi energiatehokkuuspotentiaaleja voi auttaa tunnistamaan:

  • Prosessin tehostamisen
  • Turvallisuusriskit henkilöstölle

TIPCHECK:n ei ole tarkoitus olla koko järjestelmän analyysi. Sillä on kuitenkin aina taipumus tunnistaa paikkoja, joissa on korkeimmat energiansäästöpotentiaalit ja tarjoamalla nopean takaisinmaksuajan useimmiten vuoden tai jopa lyhyemmällä aikavälillä. Tyypillisen TIPCHECK laajuuteen kuuluu yleensä eristämätön linjat, joiden eristys on vaurioitunut tai sitä ei ole olemassakaan.