Pintakäsittelyt

Kymppi Group 

Kymppi Group on yksi pohjoismaiden vanhimmista pintakäsittelyn ja korroosioalan urakoitsijoista. Kymppi Groupin Norjan yritys aloitti toimintansa vuonna 1973 Norjan länsirannikolla.

Yrityksellä on nykyään yli 250 motivoitunutta kone- ja teollisuusmaalaria sekä PBB käsittelytoimijaa. Usealla työntekijällämme on Frosio -tarkastajan status ja yritys keskittyykin kehittämään työntekijöiden osaamista yrityksessä sisäisesti ja ulkopuolisten tahojen järjestämien kurssien avulla. Yrityksen läheinen toiminta erilaisten koulutustahojen kanssa varmistaa henkilöstön korkean osaamistason kansainvälisesti.

Pintakäsittely

Kymppi Group tekee tällä hetkellä pintakäsittelyä kaikkien asiakkaiden, viranomaisten ja toimittajien määräysten ja vaatimusten mukaan.

Kehitämme tällä hetkellä robottia putkistojen sisäiseen hiekkapuhallukseen, jotta hiekkapuhallusta voitaisiin suorittaa teknisesti ja kustannustehokkaasti.

Pintakäsittelykeskuksessamme Norjassa meillä on kaksi puhallushallia, yhteensä 1600m2, joissa tehdään erilaisia pintakäsittelyitä aina metallisoinnista hiekkapuhallukseen. Meillä on myös kolme maalaushallia, jotka ovat kooltaan 1 700m3, 1 200m3 ja 800m3. Tämän kokoisten maalaushallien kanssa kuivumisaika lyhenee ja toimitusaika nopeutuu.

Tilojamme uudistettiin vuonna 2005 uusilla puhallus- ja maalaushalleilla. Näiden hallien ja niiden laitteistojen laatu täyttävä tämän hetken terveys-, turvallisuus ja ympäristövaatimukset.

Näiden hallien lisäksi meillä on myös isot ulkoalueet loistavilla varastointitiloilla ja tilaa isoillekin ajoneuvoille lastata ja purkaa lastia.

Metallisointi

Kymppi Group suorittaa metallisointia käyttämällä sinkkiä, alumiinia ja muita metalleja järjestelmien ja vaatimusten mukaisesti. Kaikki työt suoritetaan hyväksytyin dokumentein. Tehokas ja moderni kalustomme takaa vaativienkin kohteiden hyvän laadun ja pinnoitteiden kestävyyden näissä kohteissa. Kymppi Groupilla on myös ratkaisuja metallisoinnin osien keräämiseen ja hävittämiseen.

UHP Puhdistus

Moni Kymppi Groupin henkilöistä on sertifioitu käyttämään 2 000 barin UHP laitteistoja vesipuhdistuksessa. Meillä on laaja ja moderni kalusto 2 000 barin UHP pesukoneita ja robotteja.  Meidän usean vuoden kokemuksemme mahdollistaa tehokkaiden rutiinien ja menetelmien luomisen UHP puhdistukseen.

Palosuojaus

Kymppi Group on valtuutettu käyttämään Chartek-menetelmää. Meillä on laaja varustevalikoima ja tarjoamme palveluja erilaisiin projekteihin. Kaikilla toimijoillamme, jotka käyttävät Chartekia on kokemusta ja sertifikaatti.

PTFE Pinnoitus

Kymppi Group tarjoaa PTFE päällystystä, joka on kenties paremmin tunnettu xylan-käsittelynä paljastuneille merenalaisille osille. Xylan-päällystys pidentää käyttöikää ja pienentää kokonaiskustannuksia. Xylan-pintakäsittely on ollut käytössä yli 30 vuotta yrityksillä jotka toimivat offshore ja se tarjoaa monia etuja. Kohteet jotka altistuvat korroosiolle tai kemikaalisille ilmiöille, saavat pidemmän eliniän, vaativat vähemmän ylläpitoa ja siksi lyhyempiä operationaalisia seisakkeja.

Useat värivaihtoehdot parantavat vedenalaista näkyvyyttä. Pintakäsittely sekä värikoodaus suoritetaan samalla kertaa.

Xylan on laajasti käytetty offshoressa öljylähteiden tutkimisessa ja tuotantoalueilla ympäri maailmaa, sekä veden alla, että pinnan yläpuolella. Xylania käytetään usein myös äärisolosuhteissa, kuten todella syvissä kohteissa jossa laitteistojen pinnoitteet ovat kovimmassa mahdollisessa paikassa. 

Roap Access

Roap access on haastavien ja korkeiden työkohteiden työskentelymuoto, joka on kehitetty tekniikoista, joita käytetään usein vuorikiipeilyssä. Tapa auttaa työntekijöitä pääsemään hankalasti saavutettaviin kohteisiin käyttämättä telineitä, alustoja tai paikallisia työalustoja. Roap access teknikot laskeutuvat, nousevat, kulkevat ja työskentelevät köysien avulla roikkuen valjaista. Joskus käytössä on myös erilaisia työistuimia. Köyden tuen on tarkoitus eliminoida putoamisen mahdollisuus, mutta putoamisenestojärjestelmä on silti käytössä yllättävien virheiden vuoksi. Tässä järjestelmässä käytetään yleensä kahden köyden tekniikkaa jotka tukevat työskentely- sekä turvalinjaa.

Suunnittelu

Kymppi Group tarjoaa suunnittelupalveluita kaikilla ISS (insulation/eristys, scaffolding/telineet, surface treatment/pintakäsittelyt) osaamisen alueilla. Meidän tärkein resurssi on projektien läpivienti asiakkaan vaatimusten mukaan. Työskentelemme läheisesti asiakkaidemme kanssa.

Kokemus on osoittanut, että mitä aikaisemmassa vaiheessa tulemme mukaan projektiin, sitä parempi lopputulos on asiakkaalle.